top of page
Skärmavbild 2023-03-14 kl. 19.12_edited.jpg
Skärmavbild 2023-02-17 kl. 10.47.00.png
 INTERIØRDESIGN
INTERIØRDESIGN

Vi  planlegger, finner løsninger, materialer, farger og møbler til privat og offentlig miljø. Vi utvikler belysnings-planer, tegner i 3D og leverer ferdige tegninger og skisser til ditt prosjekt. Vi lager oversiktelige innkjøpslister eller bestiller direkte for deg om det er ønskelig – alt i samråd med entreprenøren dere evt. har valgt. Ingen rom er for små, ingen hus er for store. Vi tror på at små endringer kan gjøre stor forskjell, og at en rød tråd skaper harmoni, som gjør at mennesker trives. 

Trude Lundevall, eigar av frisørsalongane Balanzera

"  Eg har brukt Tahani som interiørdesigner både til oppussing av eksisterande frisørsalong og til planlegging av heilt ny frisørsalong som måtte totalrenoverrast.

Eg er så glad og takknemleg for at at Tahani finnast. Ho er ein fryd å samarbeide med. Med ein gong ho kjem inn i rommet veit ho kva som bør gjerast for å skape den rette stemninga og stilen eg ønskjer. Ho er super dyktig på å sjå heilheten. Og å kome med anderledes men veldig praktiske løysingar. Pengane eg bruka på Tahani er så vell verdt kvar krone. Det godt å få hjelp til alle dei små detaljane som eg ellers hadde brukt alt for lang tid på. Eg kan anbefale Tahani på det varmaste. "

Otto Robsahm, Sinnasn​ekker’n

" Som fast interiørdesigner for Sinnasnekker’n i 9 sesonger, må jeg anbefale Tahani på det sterkeste. Hun skjønner seg på folk, på hva de trenger og liker. Hun er stilsikker, kreativ og så jobber hun bra under press. Alltid godt humør! Hun leverer 100%. "​

Kristin Juland Møller

– Vi bor i et relativt nybygget funkishus, og har slitt med å innrede et rom ved inngangspartiet som er altfor stort med veldig mange dører. Jeg har snakket med folk på alle kanter; ingen har klart å komme på noen god ide. Da jeg hørte at Tahani var tilgjengelig for små oppdrag, booket jeg henne inn for befaring. Hun er ekstremt kjapp til å se usedvanlig kreative løsninger, og kobler funksjon med stil og eleganse på en måte jeg ikke har sett tidligere. Hun er en mester i å kombinere 'billige' produkter med noen få mer eksklusive for å gi rommet et kvalitetsinntrykk. Hun er rådyktig på å forstå kundens behov og smak, og leverer alltid i tide, med overraskende løsninger og produktvalg. Anbefaler henne på det varmeste!
halmkorgar
Skärmavbild 2023-02-17 kl. 10.49.06.png
mässing lampor
Skärmavbild 2023-02-17 kl. 10.48.41.png
Skärmavbild 2023-02-17 kl. 10.48.14.png
bottom of page