top of page
EKSPONERINGSDESIGN

Vi skaper salgsfremmende miljøer i butikk, på messer eller i showrooms.

Vi planlegger og gjennomfører ditt prosjekt fra A til Å – alt for å

booste konseptet ditt og gi det kommunikasjonstyrke i andre markedsførings-kanaler. Å gjøre det lettere for kunden din å velge akkurat ditt produkt eller din butikk, og forkorte kjøpsprosessen gjennom innbydende eksponeringer, spesialdesignet for ditt brand, er noe vi brenner for!

Vi hjelper til med ideer, skisser, annonsemateriell, kartlegging av kundestrøm og fysisk utforming på plass, av små og store miljøer innen din virksomhet. Kunnskapen vi sitter på tar vi enkelt videre til private arrangemang, som f eks bryllup, konfirmasjoner og kick-offs. 

Skärmavbild 2023-02-17 kl. 10.47.40.png
IMG_3598.jpeg

EKSPONERINGS-

DESIGN

Aina Sundbye & Lene Røtterud,

Weleda Norge

"  Vi i Weleda Norge, har i mange år brukt

Ida som en fast samarbeidspartner, til vindusutstillinger, messer og events.

Ida lager alltid kreative og smakfulle utstillinger med flott STOPP-effekt.

Hennes kunskap om foto, trykk, materialvalg og farger har gjort at vi har blitt mer enn bare førnøyd ved hver leveranse. "

Mette Kiilerich 

 

Som tidl. senterleder i Citycon har jeg hatt gleden av å jobbe sammen med Ida gjennom mange år.

Ida har primært levert dekoratør tjenester basert på aktivitetskalender, som vi sammen har utarbeidet til Trekanten senter i Asker siden 2005-2019, Liertoppen i Lier siden 2016 og sist til Sjøsiden senter i Horten frem til 2020.

Det har bestått i alt fra store salgskampanjer, tema dager og til sesongsutstillinger, hvor alt fra ide skisser til presentasjon og foto

er utført strålende.

I tillegg har Ida jevnlig gjennomført kurs for butikk lederne for å skape inspirasjon mht på oppbygging av butikk og design av utstillingsvindu.

Ida Beinnes Hoff & Øyvind Bakken

Kjære Ida!

Wow! Dere er kunstnere!

Helt magisk, tusen takk for en helt fantastisk jobb ved bryllupsfesten vår. Vi er så førnøyde. Stemningen ble helt magisk, og vi fikk mange tilbakemeldinger på at det føltes som at være i Italia. Min italienske veninne fikk tårer i øynene og hjemlengsel! "​

bottom of page